B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

29 september 2012 14:30

Johari, M. El

Op het programma stond de wedstrijd tegen DWS B2.

Alvorens we aan de wedtrsijd konden beginnen haakte Levi geblesseerd af tijdens de warming-up. Samen met de blessure's van Rodney en Robbie en de geschorste Dave begonnen wij behoorlijk gehandicapt aan deze wedstrijd.

Over de eerste helft kunnen we zeer kort zijn. In dit bedrijf werden we volledig overklast door DWS. Reden het niet nakomen van afspraken. Tegenstander kort aanpakken. Derhalve had de  2 - 0 achterstand hoger kunnen uitpakken.

Tweede helft een geheel ander ZOB uit de kleedkamer. Strijdend voor elke meter gingen wij het gevecht aan met DWS. Dit resulteerde in een aansluitingstreffer van Roy in 20e minuut.
Met Stijn in de ploeg voor Jesse hebben wij aangezet om de gelijkmaker te forceren. DWS raakte redelijk van de leg en kwam niet meer in stuk voor. Tweemaal kwamen wij voor de keeper echter faalde wij ook tweemaal in de afwerking. Wederom ontbeerde het ons aan geluk.

Tja duidelijk is dat je echte twee maal 40 minuten alles moet geven om een resultaat te halen. Doe je dit niet dan kom je tekort in deze afdeling.

A.s. Zaterdag komt Stormvogels op bezoek en dan gaan we echt op voor de eerste 3 punter.