4 - 8

ZOB JO11-1

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 05

13 oktober 2012 10:15

De E1 was vandaag te vinden op het nieuwe complex van WSV '30 in Wormer. Op het lekker lopende kunstgras van het A-veld liet de E1 zien dat het prima kan voetballen. Zeker in de eerste helt konden de volgers van het team genieten van snelle en goed lopende combinaties. In het begin kon je zien dat de tegenstanders vol goede moed begonnen aan de wedstrijd, maar dat ze al na een paar minuten tot de conclusie kwamen dat ze vandaag geen kans zouden krijgen om te winnen. ZOB was gewoon beter. Alle duels werden gewonnen, er was beweging zonder de bal, er werd snel gespeeld als dat nodig was, kortom het liep goed. De E1 heeft een aanvallend ingestelde ploeg, kent geen echte verdedigers en iedereen rent naar hartelust naar voren. Tegen een sterkere tegenstander dan die van vandaag loop je dan in het mes van een snelle tegenaanval, maar in de eerste helft was daar geen sprake van. Kort voor rust stonden we met 4-0 voor maar leverde een mooie aanval van WSV de tegentreffer op. Na rust moesten we eerst even weer in de wedstrijd komen want het idee dat we deze pot makkelijk gingen winnen zat al in menig koppie. Nu weinig gewonnen duels en enkele moeilijke momenten voor ons doel, maar de druk van de tegenstander leverde geen doelpunt op. Toen de 5-1 meteen gevolgd werd door de 6-1 was het wel duidelijk. Onze aanvalslust kwam weer opzetten en dat leverde de ruimte voor de volgende tegendoelpunten. Via 6-2 en 7-3 werd het uiteindelijk 8-4. Na vijf wedstrijden een doelsaldo van 23-22, voor doelpunten moet je bij de E1 zijn. De trainer