B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

13 oktober 2012 12:30

Aay, P.J.

Vandaag mochten wij aantreden tegen de koploper van onze afdeling Hollandia.
Vol goede moed begonnen wij aan deze wedstrijd. Echter werden wij in de eerste 15 minuten alle kanten van het veld op gespeeld. Wat resulteerde in de 1 - 0.

Hierna kwamen wij doordat Hollandia wat gad terug nam wat beter in de wedstrijd. Maar zoals zo vaak in deze competitie maakte Hollandia na een klutsbal de 2 -0. Wat tevens de ruststand was.

Tweede helft geprobeerd toch wat neer te zetten. Na de 3 - 0 van Hollandia kwamen wij door een doelpunt van Rob even terug in de wedstrijd. Door een totaal onnodige veroorzaakte strafschop werd het 4 -1 voor Hollandia. Ondanks de zware nederlaag toch de complimenten van de tegenstander. Ondanks het bij vlagen zeer goede spel van Hollandia hebben wij ook een goede wedstrijd gespeeld. Het is wel eens moeilijk maar deze tegenstander was op dit moment een maatje te groot.

Nu komen de komende periode de ploegen die het ook wat moeilijker hebben en daar moeten we punten gaan pakken. Te beginnen met eerst een bekerwedstrijd tegen Odin en de week daarna thuis tegen WSV 30.

Ondanks het goed vertoonde spel toch een enigzins teleurgestelde coach.