Datum

20 oktober 2012 10:00

Accommodatie

Onbekend

Deze bekerwedstrijd is voor de E1 teleurstellend verlopen. Zonder de zieke Robin waren we in het begin de betere ploeg en na drie minuten leidde dat tot een doelpunt. Een mooi steekballetje van Bobby op César gaf onze spits de ruimte om te scoren. Hierna kregen we nog goede mogelijkheden om meer doelpunten te maken maar helaas lukte dat niet. Dat gaf Marken het vertrouwen in een betere stand en kwam het regelmatig tot goede aanvallen. Natuurlijk was Sam weer op zijn post en ook Deyan stond in het centrum van de verdediging zijn mannetje. Na de rust gaf een vroege gelijkmaker de Markers vleugels en de E1 kon er weinig tegenover stellen, jammer genoeg. We konden terugkomen tot 3-2, maar daarna verloren we te snel de bal om goed te kunnen voetballen. Dat kun je goedmaken door met veel inzet de bal terug te pakken ,maar in tegenstelling tot de laatste wedstrijden, hadden we vandaag die inzet niet. Dat kwam omdat Marken als team meer de wil om te winnen had dan wij, zonder dat ze ruw speelden. Daarom is hun overwinning verdiend. De trainer