Scheidsrechter

Zwagerman, R.

Accommodatie

Onbekend

Wie zegt dat 0  -  0 geen leuke wedstrijd kan zijn zou het afgelopen zaterdag mis hebben gehad. De B1 speelde uit bij Zaanlandia een verdienstelijke wedstrijd die het aanzien meer dan waard was.

Het begin van de wedstrijd was voor zaanlandia en deze creerde ook enkele kansen. Jari hield ons op dat moment in de wedstrijd. Na 20 minuten kregen wij meer grip op de wedstrijd en ook wij kregen een enkele kans waaronder vlak voor rust een grote. De 2e helft meer druk op tegenstaner gezet en er onstond een beeld van een sterker  ZOB waar Zaanlandia geen raad mee wist. Ondabks het goede spel en enkele zeer grote kansen wisten wij niet de verdiende voorsprong te nemen.

Maar ja als je zelf niet scoort dan doet ............
Gelukkkig werd deze nachtmerrie geen waarheid. De scheidrechter die goed leidde leek even op onze vriend tegen WSV 30. Ook hij liet een buitenspel aanval doorlopen echter Jari en een beetje geluk zorgden er voor dat het bij een 0 - 0 bleef,