Datum

17 november 2012 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee nederlagen tegen sterke tegenstanders, vooral fysiek, stond vandaag de uitwedstrijd tegen EVC op het programma. Een tegenstander die aan de stand te zien gelijkwaardig zou moeten zijn. Gezien de uitslag zou je kunnen denken dat dit niet het geval was, maar de aanwezigen konden zien dat er van krachtsverschil niet echt sprake was. Zeker in de eerste helft ging het spel gelijk op, met kansen over en weer. Tot twee keer kwamen we op achterstand en twee keer kwamen we mooi terug, door César en Bobby. Na de rust kwamen we snel achter en in de haast om dit te herstellen verloren we de controle over ons eigen spel. We werden onnauwkeuriger in het overspelen, maakten de verkeerde keuzes bij het passen door steeds te proberen moeilijke passes te geven in plaats van eenvoudig naar de dichtstbijzijnde vrijstaande medespeler te plaatsen en soms speelden we niet over terwijl dat de beste keuze was geweest. Het gevolg was veel balverlies op de helft van de tegenstander waardoor we achterin bij de tegenaanval een mannetje te kort kwamen. De snelle aanvallers van EVC gingen met de mogelijkheden die dit bood goed om en scoorde daarna nog een paar gemakkelijke goals. Na de 6-2 liet vooral Bobby zijn talenten zien zodat we tot 6-4 terugkwamen. Het laatste woord was aan EVC. Toch hoeven we niet te lang stil te staan bij de nederlaag want er waren voldoende lichtpunten om een kerstboom mee te vullen. Iedereen deed zijn stinkende best. Zelfs de geblesseerde Sam, een echte Robben-blessure in de hamstring, was vóór en tijdens de wedstrijd een steun voor het team. Deyan was in de eerste helft met een paar mooie reddingen een zeer goede vervanger en stond met zijn spelhervattingen vaak aan de basis van gevaarlijke aanvallen. Bradley was weer een voorbeeld voor iedereen, zowel in balbezit als in balbezit van EVC. Bobby liet zijn voeten spreken en Dirk liet het mooiste passje van de wedstrijd van zijn linkervoet vertrekken, mooi steekballetje tussen twee verdedigers door, als liefhebber sta je dan te watertanden. Ons doelsaldo vertelt het hele verhaal: na 9 wedstrijden 40-40. De trainer