Scheidsrechter

Kruijer, J.P.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen HBC op de agenda. Na de goede wedstrijden van de laatste weken gingen wij vol goede moed de wedstrijd in.

De eerste twintig minuten kwamen wij verdiend op een 2 - 0 voorsprong en dit hadden we moeten uitbreiden naar 3 en 4 -0. Helaas lukte dit niet. Na de voorsprong gaven we wedstrijd uit handen en kwamen we niet aan voetballen toe. Dit mede veroorzaakt door de scheidsrechter die wel heel graag zijn eigen fluitje hoorde. Beide ploegen hadden ontzettend veel last van deze man. De reclame van "opeens weet je het"  had twintig jaar geleden op zijn plaats geweest, echter nu mag deze man nog geen trein meer laten vertrekken.

We moeten als vereniging nog altijd blij zijn als er een scheidsrechter is, maar dit kan echt niet meer. De beste man heeft het nu al meerdere wedstrijden voor beide teams verpest.

Maar goed de 2e helft speelde we zelf dramatisch en riepen de problemen over ons zelf af.
HBC speelde veelal de lange bal en kwam volledig terecht op 2 - 2. Conclusie is dat we ons zelf ontzettend tekort hebben gedaan en dat we de kansen die we krijgen toch echt moeten gaan benutten. Verder wil ik Rick bedanken voor het vervangen van onze keeper.