Boeiende wedstrijd eindigt in gelijkspel.

3 - 3

ZOB JO10-1

E-Pupillen (najaar), E5, 7e klasse 11

1 december 2012 10:45

Vooraf waren de verwachtingen hoog gespannen: ZOB E5 als aanvoerder van de subtop tegen min of meer de hekkensluiter van de middenmoot. Op het nieuwe complex van Hercules Zaandam begon rond 10.45 uur de wedstrijd en die boeide van begin tot eind.

Een E5 dat veel balbezit had, redelijk wat kansen creeërde maar waar de finishing-touch ontbak bij het vijandelijke doel. De tegenstanders waren razendsnel bij de counters en het was maar goed dat de keeper in goede doen was. De ruststand was uiteindelijk 1-1 en deze tussenstand zou volgens iedereen zeker niet de eindstand worden.

De gloeiend hete koffie was amper gedronken en Herculas trapte alweer af: niet als start van de tweede helft maar omdat de E5 de leiding had genomen ... effe een goaltje gemist ... De tweede helft golfde op en neer en nadat Hercules de 2-2 binnen had geknald was het wachten op de winnende goals voor een van de twee teams. Lang leek het erop dat ZOB de drie punten mee naar huis zou nemen, maar in de allerlaatste seconde toch nog de 3-3. Of het nou een verdiend gelijkspel was of dat er 2 punten verloren werden, is nog steeds de vraag.

Iedereen deelde na afloop de mening dat er door de jongens hard gewerkt was, de vrije man goed gezocht werd en dat er voldoende kansen gecreërd werden. Een positief einde van een zeer aantrekkelijke wedstrijd waar met plezier aan terug gedacht kan worden.