B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

1 december 2012 12:00

Timmerman, K.

Afgelopen zaterdag is de B1 weer begonnen aan de terugronde van de competitie.
Zouaven B1 stond op het programma. UIt nog met 2 - 0 verloren dus een betere motivatie om de wedstrijd te beginnen is er niet.

Het werd een westrijd die door onze B1 grotendeels werd gedomineerd. Bijna twee maal 40 minuten de tegenstander opgejaagd en vastgezet. De eerste helft kwamen wij eenmaal goed weg echter nam hun spits de verkeerde keuze door de bal verkeerd terug te leggen. Hierna is de tegenstander niet echt gevaarlijk meer geweest. ZOB liet daarintegen een paar mooie aanvallen zien en schoten van afstand. Echter werd het net niet gevonden, dit mede door de goede keeper van Zouaven.

Tweede helft opnieuw de tegenstander bij de strot gepakt. Echter bleef hun keeper met een paar fantastische redddingen tot op dat moment onpasseerbaar. Echter Zouaven kreeg amper lucht om ook maar iets te ondernemen. Het kon niet uitblijven dat er een goal zou vallen. En die vielen ook. Tweemaal Mark brachten de beslissing in deze wedstijd. Een overwinning die de B1 als collectief heeft afgedwongen. Terechte overwinning die ons weer even lucht geeft in de strijd om de onderste plekken. We gaan nu echt naar boven kijken. Nog een competitie wedstrijd  te gaan dit jaar. A.s Zaterdag ADO 20 uit. Een lastige zoniet heel zware klus. Ook daat hebben we nog wat tegen goed te maken.