Een duidelijke 7-0 overwinning op Zaandijk.

7 - 0

Zaandijk E5

E-Pupillen (najaar), E5, 7e klasse 11

15 december 2012 10:00

Op zaterdag 15 december de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen Zaandijk. De tegenstanders staan bijna onderaan en stiekem werd al gedacht aan een overwinning om zo de eerste helft van het seizoen positief af te sluiten. Maar ... de laatste wedstrijd duurde 5 seconden te lang: zeg maar dag tegen de 3 punten. De opdracht was zoals altijd: veld breed, vrije man aanspelen en kort op de man.

Al snel bleek dat de wedstrijd in het voordeel van ZOB beslist zou worden. De tegenstanders waren niet in staat om het onze jongens moeilijk te maken. Er werd makkelijk gecombineerd, de verdediging stond zijn mannetje en het eerste doelpunt liet tot ieders verbazing lang op zich wachten. Desondanks gingen de jongens met een 3-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft verliep precies hetzelfde: een gigantisch overwicht, vele kansen en de doelpunten bleven een beetje uit. Tussendoor af en toe een felle uitbraak maar die werd vakkundig teniet gedaan. Uiteindelijk werden de penalty's bereikt met een 7-0 overwinning.

Aan het eind van de najaarscompetitie een groot compliment voor de spelers van de E5. Laat de voorjaarscompetitie maar komen.