Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

De afgelopen weken werd het publiek van ZOB JO9-1 niet verwend. De inzet en het enthousiasme zijn altijd goed, maar het resultaat op het veld viel steeds wat tegen. Hoe anders was dat vandaag met een klinkende overwinning bij concurrent Purmersteijn JO9-2!

Vanaf het begin was het duidelijk dat er iets te halen viel voor ZOB, want regelmatig brak de aanval door de verdediging van Purmersteijn. Met Thijn in de punt als stormram, Jayden op de flank als bliksemflits en Mace op het middenveld als de regisseur stond de tegenstander onder druk. Dat resulteerde al snel in een doelpunt van Jayden, prachtig hoog in de hoek afgewerkt. Kort daarna bleef Mace oog in oog met de keeper uiterst koel en rondde verdienstelijk af. 2-0 voor, een ongekende luxe. Helaas deed Purmersteijn iets terug, maar daarna was het op slag van rust Jayden die wederom mooi scoorde. 1-3 voor bij rust!

Na de thee
Thijs mocht het in de punt proberen en Max S., Max K. en Stan verdedigden zoals echte Ajax-verdedigers naar voren toe om gelijk een aanval te lanceren. In de tweede helft scoorde Purmersteijn al snel 3-2, het zal toch niet? Maar helaas voor de Purmerenders, want het was de dag van Jayden. Hij scoorde in de tweede helft nog 3x en bracht zijn totaal op 5. Zelfs in Denemarken zijn ze dat niet gewend. En Mace maakte ook nog een goed doelpunt. Bij Purmersteijn gaat het publiek dan morren, maar ook daar wisten ze dat deze ZOB-voetbalmachine niet te stoppen was! Heel goed gespeeld, mannen, een prachtige wedstrijd was het. Als jullie zo samen blijven spelen en werken komen de punten vanzelf. Maandag weer lekker trainen!