Purmerenderweg 55
1461DD
ZUIDOOSTBEEMSTER
tel. 0299-430569

Vandaag speelde de jongens weer voor het eerst na de winterstop. Met Joas als nieuwe speler in het team. Vorige week was het veld afgelast, maar vandaag allemaal blije gezichten aan de start van de wedstrijd tegen Racing Club Zaandam.

Het was weer even wennen om elkaar te vinden. De jongens werkten heel hard maar speelden de bal iets te snel naar voren. Damon en Noud verdedigden als leeuwen. En ook Rafi, Merijn en Job hielpen goed mee. Voorin was Bradley goed aan het jagen, zoals zijn vader hem in de winterstop had geleerd. En Joas deed meteen heel goed mee. Onze keeper Lennox hield veel ballen tegen maar kon niet voorkomen dat we bij rust 0-3 achter stonden.

Na rust

Na de rust zetten de jongens de knop om en speelden veel beter naar elkaar over. Na een overtreding op Bradley mocht hij een vrije trap nemen. Bradley schoot hem via de onderkant van de lat binnen. Niet veel later schoot Bradley de bal naar Rafi die snel door speelde naar Merijn. Die aarzelde niet en scoorde de 3-2. Er waren nog mooie acties van Joas, Job en Rafi. En Noud en Damon verdedigden top! Lennox hield veel ballen tegen en speelde goed uit. Na een mooie pass kon Merijn de 4-3 binnen knallen. Er waren nog kansen op de gelijkmaker maar helaas was de tijd op. De jongens hebben zich goed terug gevochten de tweede helft! Knap gedaan!