Diederik Sonoyweg 20
1509BR
ZAANDAM
tel. 075-6167198

Op zaterdag om 9.00 in een stralend zonnetje stonden de jongens van de JO9-3 in Zaandijk klaar voor de aftrap.

De thuisploeg ging er meteen vol tegenaan en daar waren we nog een beetje van onder de indruk. Al snel stonden we 3-0 achter omdat we niet zo goed keken wie er vrij stond van de tegenstander en omdat we iets te slap speelden. Gelukkig gaven Noud en Merijn het goede voorbeeld in de eerste helft. Zij vielen de bal stevig aan. En Lennox stond weer lekker te keepen. Bradley maakte door een vrije trap de 3-1, mooi hard in de hoek. We sloten de eerste helft af met een 4-1 achterstand.

Geweldige comeback
In de rust hebben we het gehad over niet bang zijn, alles geven en goed kijken wie er vrij staat. En hebben we Merijn achterin laten spelen. Vanaf de aftrap stond er een ander elftal. Iedereen, maar dan ook echt iedereen, ging er vol voor. Weg was de terughoudendheid. ZOB stond aan! Joas maakte een mooie goal waardoor het 4-2 werd. En toen ging het snel. Noud bleef als een buffel verdedigen, Damon stormde op iedereen af, Merijn haalde een bal van de lijn, Job knalde erin en gaf lekker passes, Joas was goed bezig op het middenveld en Lennox hield de ballen tegen. Rafi had een glas met superdrank gedronken in de rust want die heeft 3 passes gegeven op Bradley, die door ook nog een pass van Merijn vier goals maakte. Rafi bekroonde zijn goede tweede helft ook nog met een doelpunt. Eindstand 5-7 gewonnen. En een tegenstander die niet wist wat ze meemaakten de tweede helft.

Klasse van het hele team! We zijn trots op ze!