Purmerenderweg 55
1461DD
ZUIDOOSTBEEMSTER
tel. 0299-430569

Knap gelijkspel tegen Volendam!Sinds de winterstop spelen de jongens onder 9 team 3 een klasse hoger. Omdat ze ervoor alles eenvoudig wonnen. Dus nu grotere jongens als tegenstander die pittig voetballen. Daar zijn onze jongens soms nog een beetje van onder de indruk.  Ook vandaag tegen Volendam.

In de eerste helft kwamen we 3-0 achter. We deden goed ons best maar lieten soms nog wat tegenstanders vrij staan. Die dan vrij konden inschieten. Gelukkig hadden we onze rots in de branding Lennox in het doel. Die werkelijk bijna alle ballen pakte. Indrukwekkend om te zien. De hardwerkende Rafi scoorde net voor rust de 3-1. En Job scoorde nog bijna in de hoek van de goal met een mooi schot.

ZOB zet knop om
In de rust hebben de jongens de knop omgezet. Noud en Damon bleven goed achter en gingen met passie de duels in. Ook Joas, Job en Nahom tapten uit een ander vaatje. Stevig en daadkrachtig speelden we samen. Merijn maakte de 3-2. En vlak voor tijd gaf Bradley, die nog een beetje moest herstellen van een week griep, een pass naar Merijn. Die twijfelde niet en schoot hard via de onderkant van de lat de 3-3 binnen. De 3-3 voelt als een overwinning omdat de jongens de tweede echt als kerels hebben gevoetbald. Man van de wedstrijd is Lennox. Die heeft echt zo goed staan keepen!