Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

Om half negen floot de scheidsrechter voor de aftrap van Purmersteijn 09-4 tegen ZOB 09-3.  En dat fluitsignaal was voor de jongens het teken dat ze er vol voor gingen. Geen slappe eerste helft meer maar meteen volle bak! Het hele team stond meteen aan en lieten geen bal lopen. De druk stond er vol op. Purmersteijn wist niet wat ze overkwam. Rafi stond deze keer voorin en dat zorgde voor vuur in de schoenen. De ene na de andere pass van Rafi zorgde ervoor dat we in de rust 5-0 voor stonden!

Super wedstrijd
In de rust waren er voor mij en Donny geen tips te geven. Een groot compliment was op zijn plek voor het hele team. Na het drinken van de limonade ging ZOB weer als team vol door. Iedereen was top vandaag en we maakten nog twee goals.

Doelpuntenmakers vandaag Bradley (2x), Merijn (2x) en Rafi (2x). De laatste goal was een eigen goal van de keeper van Purmersteijn.De ouders en coaches hebben genoten van een super wedstrijd. En de jongens begonnen met een grote glimlach hun weekend!