Kuilpad 1 E
1509AS
ZAANDAM
tel. 075-6354646

Vanochtend speelden de jongens van ZOB JO9-3 op Sportpark De Kuil tegen Hercules.

Met een flinke wind over het veld begonnen we goed. We zaten fel op de bal en probeerden goed over te spelen. Als Lennox, onze keeper, de bal had kon hij hem vandaag beter kwijt. Het ging redelijk gelijk op. Merijn maakte een mooie goal in de eerste helft door een goeie pass van Bradley en daarna maakte Joas zijn eerste doelpunt. Heel knap gedaan! Door wat onnodig fouten kwamen we helaas toch op achterstand.

Tweede helft

Na de rust waren en twee geweldige doelpunten. Rafi nam een bal vol op zijn schoen en schoot hem in de kruising. Jammer dat er geen herhaling van was, de papa’s en mamma’s stonden op de banken! Merijn dribbelde in bij een corner en schoot de bal diagonaal met een streep in de goal. Ook hier applaus alom. Als laatste scoorde Bradley nog met een trap vanaf zijn eigen helft. Noud en Damon stonden weer met passie te verdedigen. En Job gaf steeds goeie passes aan de voorhoede. Lennox heeft heel veel ballen tegen gehouden. Knap gedaan! Eindstand 7-5 voor Hercules.

Als we met dezelfde inzet blijven voetballen en de bal niet meer voor ons eigen doel langs schieten gaan we volgende keer winnen. Hup ZOB!