Purmerenderweg 55
1461DD
ZUIDOOSTBEEMSTER
tel. 0299-430569

De ouders van de JO11-1 beginnen er bijna al aan te wennen, want we herinneren ons het laatste verlies niet meer. Winst bij Zwaluwen, gelijk bij De Rijp en nu winst op RCZ! Wat een mooie resultaten en dan zie je dat het team dik in de middenmoot eindigt in deze fase. Meer dan terecht, want er wordt goed verzorgd gevoetbald en hard gewerkt.

Zelfs met twee spelers van de O13 lukt het vandaag RCZ niet om een puntje te pakken. ZOB begon fel en drukte RCZ terug. Een probleem dat we vaker zien, ontstond weer, want de bal wilde er niet in. Jayden, Julian, Isabella en Nigel probeerden allen dat laatste zetje te geven. Toch zakt de moed dan niet in de schoenen en voor elke meter werd gevochten. Zoals de Hollandse School betaamt, werd er gevoetbald op de helft van de tegenstander. En mocht er dan een spaarzame uitval zijn dan was Jakub daar om met zijn snelheid de aanval te doen stranden. Max Verstappen is jaloers op de snelheid van Jakub. Het is alsof hij al jaren in het team speelt. Dylan heeft volgens mij al zijn duels gewonnen en was met Julian de orkestleider van het geheel. Een mooi uitgekiend schot van Julian werd door de keeper van RCZ nog spectaculair tot corner verwerkt. Rens zoals we hem kennen, betrouwbaar als de Nederlandse Bank, centraal achterin en Jayden ondersteunde de aanval waar hij kon over de flank.

Hattrick
Uiteindelijk een mooi doelpunt, hoog ingeschoten door Nigel en binnen twee minuten had hij nummer twee er al in liggen, ook mooi hoog in de hoek. En dan weet iedereen wel wat er hierna komt, ja hoor, een onvervalste hattrick van Nigel. 3x keer scoren in een helft zonder doelpunten tussendoor, grote klasse. Isabella probeerde het vandaag ook uit alle hoeken, maar had geen geluk. Ze verdiende wel een doelpunt. Het was echter Nigel die liet zien dat die hattrick geen toeval was, want hij schoot nummer 4 tegen de touwen. RCZ kwam wat meer in de wedstrijd, maar echt spannend werd het niet meer. Zelfs niet toen zij scoorden, want het elftal van ZOB stond als een huis. En dan misten we Jake ook nog, dan was het nog beter gegaan! De een-tweetjes waren af en toe een lust voor het oog. Dit team gaat groeien, dat kan niet anders. En dan nog speciale dank aan scheidsrechter Jenna, die zich niet door de trainer van RCZ liet afbluffen. Over twee weken een toernooi bij Marken en dan vlammen in de laatste fase van dit seizoen. Het publiek kan niet wachten om meer van dit voetbal te zien!