Purmerenderweg 55
1461DD
ZUIDOOSTBEEMSTER
tel. 0299-430569

Met het dauw op het gras en de zon in het gezicht begon de wedstrijd tegen het eerste team van Marken onder 9. Best grote jongens al die meteen fel begonnen. Maar inmiddels is ZOB daarin ook veel beter geworden. Dus was het meteen al een spannende wedstrijd met veel strijd. De verdediging met Naud, Damon en Job stonden te knallen. Het middenveld met wisselend Merijn, Bradley, Joas en Nahom zaten fel op de bal. En Rafi voorin nam de bal steeds goed aan en maakte acties.

We kwamen de eerste helft wel 1-0 achter. Daar kon onze topkeeper Lennox niets aan doen. Maar toen kregen we het op onze heupen. Job gaf een geweldige pass naar voren naar Bradley. Die hem mooi door schoot naar Merijn. Merijn schoot meteen. En vanaf 20 meter van de goal was het raak! 1-1. En we gingen nog verder.  Na weer een lekkere aanval waar veel werd overgespeeld, kwam de bal bij Merijn die er wel raad mee wist. Door de benen van de keeper maakt hij de 2-1. Waarop onze topscheids (de vader van Joas die de moeder van Damon verving) affloot voor de rust.

Tweede helft
De bekers drinken waren snel leeg. En we stonden weer klaar voor de tweede helft. Joas, Nahom en Noud stonden weer goed te verdedigen. En ook Damon liet zich niet passeren. Job had het vuur in de schoenen. En Lennox hield tot wanhoop van Marken bijna elke bal tegen. Voorin speelden Bradley, Rafi en Merijn lekker samen. Maar kwamen niet meer tot scoren. Marken scoorde via de onderkant van de lat nog wel. Dus de eindstand werd 2-2. Een mooie en spannende pot. Van onze derde team tegen het eerste team van Marken:). Knap gedaan van alle jongens!

En de ouders konden weer eens lekker in de zon van hun kinderen genieten. Beter wordt het niet!