Kou - Regen - Wind - Nederlaag - Trakteren

Ilpendam E3

E-pupillen zaterdag, E5, 7e klasse 23

9 maart 2013 8:45

Op een koude, gure, natte, stormachtige zaterdagochtend en in alle vroegte een thuiswedstrijd tegen de E3 van Ilpendam. Je kan het slechter treffen aan het begin van een weekend.

Met wat gebibber en wat klapperende tanden een gezapige eerste helft, over en weer wat kansjes en een 2-3 achterstand bij rust. Het rustsignaal werd met gejuich ontvangen en de warme kleedkamer werd met gejuich begroet.

De tweede helft: wind tegen, regen tegen en heel veel doelpunten tegen. Met huilende kinderen op het veld werd na onderling overleg afgesproken dat de wedstrijd eerder afgefloten zou worden en zouden de penalty's bewaard worden tot onze tweede ontmoeting. Een goed en wijs besluit. Hoewel de jongens van de E5 mannen in opleiding zijn, was het vandaag iets teveel van het goede.

Na afloop een heerlijke warme douche en een verjaardagslied. Voor iedereen een heerlijke traktatie en de jongens hebben vandaag iets om te vertellen: het was afzien.