B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

9 maart 2013 12:00

Nelis, P.E.

Stormvogels B1-ZOB B1-0-3
We wisten wat ons te doen stond nl 3 punten te pakken.We begonnen voortvarend door binnen 10 min.op een 0-1 voorsprong te komen na een goed genomen corner op het hoofd van Hidde,jawel Hidde scoorde met het hoofd.
Daarna begonnen we de wedstrijd uit handen te geven en werd het billen knijpen op de bank.
Ruststand 0-1 en na een pep talk van Cor in de rust begonnen we de 2e helft met meer strijd wat resulteerde in de 0-2 door Mark en wat later de 0-3 van Roy na een prachtige assist van Dave.Wedstrijd in de tas en nu op naar a.s zaterdag de bekerwedstrijd tegen Ouderkerk om 17.00 uur,hoop dat het licht het doet.
Verder wil ik Stijn van de B2 bedanken voor het vervangen van Rodney (goed gespeeld)en Kenneth voor het vlaggen en wens ik Rodney sterkte namens de hele ploeg,hopen je gauw weer fit te zien.