Hollandia B2

B-Junioren (A-cat), B1, Hoofdklasse A

23 maart 2013 12:00

Vissers, J.

Binnen 5 minuten een voorsprong van 1-0 via een goed genomen corner van Dave en knap binnen gekopt door Sil.Hielden goed stand tot de 10e en 5e minuut voor rust toen we 't overzicht even kwijt waren en zodoende met 1-2 de rust in gingen.
Na de rust kwamen we goed uit de startblokken wat resulteerde in een 3-2 voorsprong en dat binnen de 10 minuten,2 beauties van goals van weer Sil en Levi.
't Kampioenschap van Hollandia kwam in gevaar ,hadden aan 1 punt genoeg,dus tandje erbij bij Hollandia en door een foutje in onze verdediging kwamen de bezoekers al snel op 3-3.
Na weer wat foutjes bij ons liepen ze uit tot 3-5 en was 't over bij ons.
Bij vlagen goed gespeeld en was 't niet nodig geweest om te verliezen.
Onze felicitaties gaan uit naar Hollandia met 't behaalde kampioensschap,terecht kampioen geworden.
Wij hebben wel laten zien dat we aardig mee konden met de kampioen en zien dan ook het vervolg van de competitie met vertrouwen tegemoet.
Dennis van de B2 bedankt voor 't invallen nadat je al een volledige wedstrijd in de benen had zitten,ook Mark bedankt voor 't vlaggen in de 1e helft waarna Kenneth het in de 2e helft heeft over genomen.